Tapetsering Oslo - Din lokale tapetserer!

Vurderer du å ansette et firma som kan hjelpe deg med tapetsering i Oslo?

Maler Oslo (Også kalt Tapetserer Oslo) tilbyr vi alltid faste priser. 

Vi vil hjelpe deg med tapetsering og maling. Hos oss kan du alltid føle deg trygge med våre malere som har en solid opplæring og lang erfaring. Blant mengden fornøyde kunder i Oslo, som vi hadde privilegiet å bli hjulpet gjennom årene, er både privatpersoner og bedrifter.

Ønsker du tips om materialer? Våre spesialister hjelper deg mer enn lykkelig. Ikke nøl med å komme i kontakt med oss.

For oss kan du vende deg om alle typer maleri-oppdrag i Oslo, for eksempel malerivegger, takmaleri og fasadmaleri samt vindusmaleri. Hvis du fjerner de gamle vinduene, blir det raskt og enkelt som nytt! Vi utfører også vinduet lasting og oppheng av stoffer. Mer informasjon om våre tjenester finner du nedenfor, men du er også velkommen til å kontakte oss direkte for å finne ut mer om hvordan vi jobber og hvordan vi kan hjelpe deg.

Maler Oslo hjelper deg å fjerne gammel tapet

Vi tilbyr mange malertjenester, i tilfelle at du er på jakt etter en Malermester Oslo så er du på riktig sted. Trykk på lenken for å lese mer om malertjeneste våres.

Tapetserer Oslo hjelper deg med Stoff/tekstiler

Brukes gardinstoff riktig skaper de trivsel og harmoni, gjør vinter- kvelder myke harmoniske og fylt av velvære. Vi har Drammens største utvalg i gardiner, og hos oss finner du gardiner til alle formål: Til kontorer eller til boligens stue, kjøkken, soverom og bad, alle typer prosjekter. I tillegg til gardiner finner du hos oss også et stort og variert utvalg av alle former for tilleggsutstyr.

 

Tepper og gulvbelegg

Gulvet er den innvendige delen i et kontorbygg eller hus som må tåle størst slitasje. Valg av gulv og gulvbelegg har mye å si for inne- klima og velvære innendørs. Det er en utfordring å finne materialer som både er slitesterke, sunne, miljøvennlige ,lette å rengjøre og pene. Vi fører alle typer tepper i kontorkvalitet , både teppefliser og heldekkende, og har i tillegg et stort utvalg av vinyl-og linoleumsbelegg. Ønsker du et nytt gulvbelegg eller teppe, kan du henvende deg til oss. Vi gir gode råd og tips angående gulv, og gir deg et uforpliktende tilbud.

Få Tilbud Direkte

Ønsker du å ringe?
TLF: +47 21 95 42 96

Få Tilbud Direkte!

malermedarbeider
Ring nå

Få tilbud nå

Få tilbud nå